Anna menn opas hauskempaan el m n Feminismi on helppoa kun sen osaaOnko ok ottaa selfieit Mihin nainen tarvitsee k sitteit Saako kiroilla vai eik saa Miten ottaa j nnitt misest kaikki irti Kuinka kehdata enemm n Pit k itse n rakasta

 • Title: Anna mennä : opas hauskempaan elämään
 • Author: Rosa Meriläinen Saara Särmä
 • ISBN: 9789515238320
 • Page: 345
 • Format: Paperback
 • Feminismi on helppoa, kun sen osaaOnko ok ottaa selfieit Mihin nainen tarvitsee k sitteit Saako kiroilla, vai eik saa Miten ottaa j nnitt misest kaikki irti Kuinka kehdata enemm n Pit k itse n rakastaa Feministiset kysymykset ovat usein kinkkisi , koska maailma on kinkkinen Silloin suomalaisfeminismin superstarat Rosa Meril inen ja Saara S rm rient v t h tiinFeminismi on helppoa, kun sen osaaOnko ok ottaa selfieit Mihin nainen tarvitsee k sitteit Saako kiroilla, vai eik saa Miten ottaa j nnitt misest kaikki irti Kuinka kehdata enemm n Pit k itse n rakastaa Feministiset kysymykset ovat usein kinkkisi , koska maailma on kinkkinen Silloin suomalaisfeminismin superstarat Rosa Meril inen ja Saara S rm rient v t h tiin He kertovat, miten asiat n ytt v t olevan, miten ne oikeasti ovat ja mit he siit ajattelevat kumpikin omalla tavallaan He my s panevat ajattelemaan itse, omalla tavalla K sitellyksi tulee kaikki t hdellinen yst vyys, yhteiskunta, kroppa, ty ja koti Samalla he tulevat hahmotelleeksi yhden maailmanselityksen Tekij t l hestyv t kysymyksi pelotta, analyyttisesti ja el m nuskoa uhkuen T ll ollaan, sanoivat yhteiskunnalliset rakenteet siit mit hyv ns , joten otetaan t st kaikki irti Sill feminismi on iloinen asia ja maailma hauska paikka.

  • [PDF] Ã Unlimited ☆ Anna mennä : opas hauskempaan elämään : by Rosa Meriläinen Saara Särmä ✓
   345 Rosa Meriläinen Saara Särmä
  • thumbnail Title: [PDF] Ã Unlimited ☆ Anna mennä : opas hauskempaan elämään : by Rosa Meriläinen Saara Särmä ✓
   Posted by:Rosa Meriläinen Saara Särmä
   Published :2019-07-19T19:36:41+00:00

  About "Rosa Meriläinen Saara Särmä"

  1. Rosa Meriläinen Saara Särmä

   Rosa Meriläinen Saara Särmä Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Anna mennä : opas hauskempaan elämään book, this is one of the most wanted Rosa Meriläinen Saara Särmä author readers around the world.

  973 thoughts on “Anna mennä : opas hauskempaan elämään”

  1. Saara Särmän ja Rosa Meriläisen kirjassa ei ehkä ole paljoakaan uutta perusfeministille, mutta se on hauska, sujuvalukuinen ja mukaansatempaava muistutus siitä, miten asiat ovat ja miten niiden pitäisi olla. Muutaman kerran kirjoittajat sortuvat samaan pilkkaan ja stereotypiointiin kuin mistä lukijaansa varoittelevat (paikallaan olisi ehkä ollut analysoida tarkemmin, mistä kulttuurisista paineista vaikkapa "soseuttajaäidit" ovat peräisin), mutta pohjimmiltaan kirja on sydämellisen em [...]


  2. Maino self help -henkinen toes feminismistä, kehtaamisesta ja hauskemman elämän tavoittelusta. Ehkä noin hieman objektiivisemmin arvioiden tämä olisi ollut noin kolmen tähden arvoinen kirja, mutta nyt se tuli niin mainioon rakoon omassa arjessa, että saakoot neljä. Tykkäsin, naurahtelin ja nautin, ainoastaan vähän pakotetulta "we can do it!" -henkisellä sinä olet se muutos -sanomalla pakkorakennettu viimeinen luku jo vähän ärsytti. Mutta niin, mainio ja helppo kirja, helppo myö [...]


  3. Liian usein vioittunut feminismini voi tämän jälkeen erinomaisesti! Olen nyt myös kauniimpi ja viisaampi ja keskioluttuoppini maistuvat paremmilta.


  4. 3-4, pohdin vieläRempseä Anna Mennä: opas hauskempaan elämää on feministinen teos, joka kehottaa kehtaamaan, vapautumaan, olemaan mitä on. Pois turha jäykkyys ja nipotus, hyvästi vanhat kankeat sukupuoliroolit, jotka eivät palvele ketään. Tee asioita, joista pidät. Ole rohkea, uskalla elää. Haluan sanoa samaan aikaan kaksi asiaa:1) Lukekaa tämä. Jos et ole feministi, niin etenkin silloin. Jos olet, lue silti. Kirja on pääosin virkistävä ja hauska, kannustava. Tämän luettua [...]


  5. Joitain uusia ajatuksia, innostus #365feministselfie-projektiin, paljon hyväksyvää nyökyttelyä ja monen monituista naurua. Kansien välistä pidin mutta nuo kannet ovat hirveät, eivät kestä lukemista vaan murtuvat.


  6. Hyvän alun jälkeen loppuun lukeminen oli varsinaista räpiköintiä. Tämän kirjan olisi voinut tiivistää puoleen.


  7. Kirja on tietokirjaa tai "opasta" enemmän mielestäni kokoelma kahden naisen ja feministin havaintoja arjesta: työstä, kodista, ystävyydestä, ruumiillisuudesta, kehtaamisesta Sen kenties tärkein teesi on, että feminismi "tekee kaikkien elämästä vapaampaa ja hauskempaa, naisille ja miehille ja ihan kaikille." - Ja siksi kaikkien pitäisikin olla feministejä. Kirja ei tarjoa juurikaan uutta tietoa esimerkiksi feminismistä kiinnostuneelle, mutta ei sen ole kai tarkoituskaan. Parhaiten t [...]


  8. Eipä tässä monta uutta asiaa ollut mulle kun seurailen vastaavanlaisia kirjoituksia netistä. Mutta hyvä mieli tuli kirjan lukemisesta kuitenkin. Ei sitten muuta kuin eteenpäin, sano mummo lumessa!


  9. Hauska ja tosi kirja! Täältä löytyy muun muassa omaan elämääni täydellisesti sopivat siivousvinkit: tiskata ei tarvitse kuin kerran kuussa ja puhtaan pyykin laittaminen kaappiin on aivan turhaa kun vaattet voi otta käyttöön suoraan pyykkitelineestä. Kiitos tästä Rosa Meriläinen! ;) #feminist


  10. Loppua kohden taso vähän lopahti, mutta kokonaisuutena hyvä, hauska ja tärkeä teos. Rakentui tosin vahvasti binääriajattelun varaan, vaikka toi kyllä esiin sukupuolen moninaisuuden ja korosti stereotyyppisen ajattelun ongelmallisuutta. Olen tämän antanut lahjaksi parillekin nuorelle naiselle.


  11. Periaatteessa kirja ei tarjonnut mitään uutta, mutta silti ihan perusasioista on hyvä muistuttaa itseään. Suosittelen jokaiselle naiselle ja miehelle. Tämä kannattaa ehdottomasti lukea!


  12. Mahtava, voimaannuttava kirja. Mukavan vaihtelevat aiheet jotka joissain kohtaa aiheuttivat spontaaneja naurunpyrskähdyksiä ja kohtia joissa otsa ihan rypistyi kun asiaa alkoi Ajattelemaan eri näkökulmasta. Suosittelen!  13. Että poiminkin tämän hulvattoman mutta fiksun opuksen juuri päivänä jolloin kannustusta eniten tarvitsin! Moka on lahja ;) ja kehu nainen päivässä: taas muistutettuna helpompi yrittää toteuttaa näitä mantroja arjessa.


  14. Olipas se ihana kirja. Paljon oli kyllä tuttua asiaa, ja ihan kaikkien Rosa Meriläisen kommenttien kanssa en ole samaa mieltä, mutta perusviestiltään kirja oli kovin sympaattinen ja kannustava. Ja Saara Särmä kirjoittaa niin usein niin asiaa.


  15. "On tyypillistä ja opiskeluajoilta tuttua, että tytöt miettivät luennoilla, kehtaavatko he esittää kysymyksen, ja samalla joku poika jo käsi ojossa ottaa puheenvuoron ja kysyy sen. Poikaa palkitaan aktiivisuudesta ja pidetään superskarppina tyyppinä, kun tyttöjen skarppius pysyy visusti piilossa. Kannattaa siis aina antaa mennä, ottaa tilaa ja avata suu!"


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *